Graffiti stijl tattoo’s

Graffiti-tatoeages zijn een stijl van tatoeëren die is geïnspireerd op straatkunst en graffiti. Deze tatoeages bevatten vaak gedurfde letters, graffiti-tags en andere op straatkunst geïnspireerde afbeeldingen. Graffiti-tatoeages zijn een relatief nieuwe stijl van tatoeëren en ze zijn de afgelopen jaren populair geworden onder degenen die de stedelijke esthetiek waarderen.

Graffiti-tatoeages worden meestal in zwart en grijs uitgevoerd, maar sommige artiesten gebruiken felle kleuren om de tatoeages te laten opvallen. De lijnen in deze tatoeages zijn vaak dun en delicaat, maar ze kunnen ook vet en dik zijn. De arcering wordt vaak gedaan met behulp van een techniek die “dotwork” wordt genoemd, waarbij schaduw wordt gecreëerd door kleine puntjes te gebruiken in plaats van vaste inkt gebieden.

Graffiti-tatoeages worden vaak gezien als een manier om rebellie, individualiteit en een band met de stedelijke cultuur uit te drukken. Deze tatoeages kunnen klein en subtiel zijn, of ze kunnen grote delen van het lichaam bedekken, zoals de rug of borst.

powderbrows rotterdam

More From Author